Σελένα Γκόμεζ: Αποκάλυψε τι θέλει από τον μελλοντικό της σύντροφο

Σελένα Γκόμεζ: Αποκάλυψε τι θέλει από τον μελλοντικό της σύντροφο

«Νομίζω ότι έχω στάνταρ, και νομίζω ότι ζω σε έναν κόσμο αυτή τη στιγμή όπου τα αγόρια μπερδεύουν τα στάνταρ με το να είσαι απαιτητικός» δήλωσε η τραγουδίστρια

selena_gomez__2_
Η Σελένα Γκόμεζ είναι ελεύθερη και μίλησε για τις απαιτήσεις που έχει από τον δυνητικό σύντροφό της, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «SiriusXM».

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν είναι απαιτητική και ότι απλά έχει μερικά κριτήρια, τα οποία δεν φοβάται να εξωτερικεύσει.

«Νομίζω ότι έχω στάνταρ, και νομίζω ότι ζω σε έναν κόσμο αυτή τη στιγμή όπου τα αγόρια μπερδεύουν τα στάνταρ με το να είσαι απαιτητικός», είπε η Γκόμεζ και συνέχισε προσθέτοντας: «Δεν ντρέπομαι να πω: "Στην πραγματικότητα απαιτώ το Χ, το Υ και το Ζ για να είσαι μαζί μου"».

Όταν πρόκειται για το ποιες είναι αυτές οι απαιτήσεις, είπε ότι είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλές: «Πρέπει να είσαι άνετος, φίλε. Όχι κουλ με την έννοια ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είσαι κουλ. Απλά πρέπει να είσαι καλός και να με κάνεις να γελάω και επίσης να είσαι καλός με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους γύρω σου».
Κλείσιμο

Επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερη, λέγοντας ότι είναι καλά με τον εαυτό της και ότι το πρώτο της μέλημα είναι να είναι καλά με τον εαυτό της και ότι όταν είναι έτοιμη θα είναι καλά για να δεχτεί κάποιον καινούργιο στη ζωή της.

«Νομίζω ότι όλοι περνάνε τη φάση "Ω, θα ήταν ωραίο να είχα κάποιον" και το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά ξέρεις, απλά απολαμβάνω αυτό που είμαι και θέλω να είμαι ευτυχισμένη με αυτό που είμαι, έτσι ώστε όποτε έρθει στη ζωή μου αυτό το άτομο, να μπορώ να το έχω απλά να προσθέσει σε μένα αντί να είμαι αυτό το ανασφαλές, ξέρεις, άτομο που συνήθως ήμουν», ανέφερε η 31χρονη ποπ σταρ.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτότητες: Αυτή θα είναι η νέα μορφή τους - 23 ερωταπαντήσεις για αποτυπώματα, ασφάλεια και… «τσιπάκι»

Μενδώνη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Με την κλοπή κατέρρευσαν με κρότο οι ισχυρισμοί του Βρετανικού Μουσείου περί ασφάλειας

Χάρτινα καλαμάκια - Θωμαΐδης: Καταλήγουν στο πιάτο μας - Ασφαλής η χρήση τους για 10 με 20 λεπτά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης