Η Σελένα Γκόμεζ ξεκαθάρισε αν το νέο της τραγούδι είναι για τον πρώην της, Weeknd

Η Σελένα Γκόμεζ ξεκαθάρισε αν το νέο της τραγούδι είναι για τον πρώην της, Weeknd

Το ζευγάρι ήταν μαζί για εννέα μήνες και πολλοί φαν έσπευσαν να συμπεράνουν ότι τον αφορά

selena-gomez-weeknd
Η Σελένα Γκόμεζ διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι το τελευταίο της τραγούδι «Single Soon» είναι εμπνευσμένο από την προηγούμενη σχέση της με τον The Weeknd.

Η 31χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το κομμάτι και το συνοδευτικό μουσικό βίντεο την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό ροζ μίνι φόρεμα. Ωστόσο, γρήγορα εμφανίστηκαν εικασίες που υπονοούσαν ότι το τραγούδι συνδέεται με το παρελθοντικό της ειδύλλιο με τον The Weeknd, με τον οποίο έβγαινε για περίπου εννέα μήνες το 2017.
Selena Gomez - Single Soon (Official Music Video)

Οι φήμες αυτές κέρδισαν έδαφος, ιδίως υπό το φως προηγούμενων παρατηρήσεων της Γκόμεζ σχετικά με την εύρεση ομοιοτήτων μεταξύ της εκπομπής του The Weeknd «The Idol» και της δικής της προσωπικής διαδρομής. Στη σειρά, ο χαρακτήρας της Jocelyn, που υποδύεται η Λίλι-Ρόουζ Μέλοντι Ντεπ, είχε ομοιότητες με τη ζωή της ίδιας της τραγουδίστριας.
spl1490321_039

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις υποθέσεις, η Γκόμεζ βγήκε στα social media και σχολίασε μια δημοσίευση του Hollywood Life, δηλώνοντας ότι οι ισχυρισμοί σχετικά με το νόημα του τραγουδιού είναι εντελώς ψευδείς, ξεκαθαρίζοντας ότι το τραγούδι δεν αφορά τον The Weeknd.
74816191-12455219-False_Couldn_t_be_more_false_Gomez_said_in_a_comment_on_the_Holl-a-31_169327369669
Κλείσιμο

Λίγες ημέρες πριν ασχοληθεί με τις φήμες, η σταρ είχε χρησιμοποιήσει το Instagram για να δώσει πληροφορίες για το πραγματικό νόημα πίσω από το νέο της τραγούδι. Ευχαρίστησε το τεράστιο κοινό της που αριθμεί 428 εκατομμύρια followers για την υποστήριξή τους και διευκρίνισε ότι το «Single Soon» είναι ένας ανάλαφρος ύμνος με επίκεντρο την αυτοαποδοχή και την απόλαυση της δικής μας παρέας. Πρόσθεσε ένα ροζ emoji καρδιάς και ανέφερε ότι το τραγούδι έχει επίσης σκοπό να είναι ένα διασκεδαστικό χορευτικό κομμάτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «γκάφα» της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων - Έβγαλε τσιγάρο νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

Από αύριο έρχεται το «Καλάθι των Μαθητών» - Ποια είδη περιλαμβάνει


Ελ Νίνιο: Απειλεί με νέες ανατιμήσεις στις παγκόσμιες αγορές τροφίμων, γράφουν οι Financial Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης