Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο Shopping Star, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την τηλεοπτική της επιστροφή.
Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και δήλωσε αρχικά: «Δεν θα με δείτε πουθενά φέτος τηλεοπτικά. Πέρασα ένα πολύ ωραίο δοκιμαστικό στο Shopping Star, αλλά δεν έγινε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου».
Στη συνέχεια, περιέγραψε την εμπειρία της κατά το δοκιμαστικό. «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Εγώ πιστεύω πως ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα, μου πηγαίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάει στην Ηλιάνα. Δεν έχει να κάνει βέβαια, τόσο πολύ με τη μόδα, αλλά πρέπει να είσαι παρουσιάστρια. Κάτι που εγώ έχω, αλλά δεν κατέχω τη γλώσσα σαν μια Ελληνίδα», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuy36qbu1mix)
Τέλος, για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάπου τηλεοπτικά, είπε: «Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις. Αν έχει να κάνει με τη μόδα, εννοείται πως είμαι διαθέσιμη. Εάν είναι κάτι που μου ταιριάζει, να το συζητήσουμε, για να μπορώ να δώσω και το 100% του εαυτού μου. Το έχω ξαναπεί "δεν καίγομαι να κάνω τηλεόραση"».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.