Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, δηλαδή ο σύντροφος της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας, τις προηγούμενες ημέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Μύκονο.
Αν και ο γυμναστής αποφεύγει τις εκκεντρικές εμφανίσεις, η παντελόνα που επέλεξε για τη νυχτερινή του έξοδο, μπέρδεψε τον κόσμο που τον συνάντησε, καθώς νόμιζαν ότι είχε βάλει μια μακριά φούστα.
Δείτε τη φωτογραφία
Η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται σε σχέση με τον γυμναστή της μητέρας της εδώ και περίπου έναν χρόνο. Αν και το ζευγάρι προτιμά να κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μοιράζεται μερικές φορές κοινά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης πάντως δεν φαίνεται να λατρεύει τις κάμερες αφού η αγαπημένη του το βράδυ της Τρίτης 15 Αυγούστου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους που ποζάρουν μπροστά από τον καθρέφτη ενός ασανσέρ. Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Όταν σε αναγκάζουν να βγάλεις μία φωτογραφία».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»