Μία φωτογραφία με καλές της φίλες δημοσίευσε ηΣάλμα Χάγιεκστα social media.
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός έχει μια ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά, μοιράζεται υλικό από την καθημερινότητά της με το κοινό της.
Αυτή τη φορά, θέλησε να μοιραστεί μαζί του μια φωτογραφία με δύο φίλες της. Συγκεκριμένα, την Πενέλοπε Κρουζ και την Ζόε Σαλντάνα.
Σε αυτή, οι τρεις γυναίκες ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε: «Ένας κύκλος αγάπης, υποστήριξης, ενδυνάμωσης και μακροχρόνιας φιλίας ♾️♥️ Ευγνώμων».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.