Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο γνωστός σεφ είχε κάνει γνωστή τη νοσηλεία του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από το δωμάτιο του, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.
Την προηγούμενη Πέμπτη σε ανάρτηση στο Facebook, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε ότι είναι καλύτερα στην υγεία του και υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα επικοινωνήσουν ξανά όταν θα είναι καλά.
«Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα πούμε σε λίγες μέρες» είχε γράψει.
Το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου έγραψε: «Κοντεύω».
Οι ακόλουθοί του έδειξαν τη συμπαράσταση και του ευχήθηκαν να επστρέψει γρήγορα στο σπίτι του.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.