Κέβιν Σπέισι: Οι πρώτες του δηλώσεις αφού κρίθηκε αθώος για σεξουαλικά αδικήματα - «Νιώθω ευγνώμων»

Κέβιν Σπέισι: Οι πρώτες του δηλώσεις αφού κρίθηκε αθώος για σεξουαλικά αδικήματα - «Νιώθω ευγνώμων»

«Φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να επεξεργαστώ» ξεκίνησε να λέει

kevin-speisi
Αθώος κρίθηκε ο Κέβιν Σπέισι για τις εννέα κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και επαφής δίχως συναίνεση, που αντιμετώπιζε από τέσσερις άνδρες, στη δίκη του στο Λονδίνο.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ομόφωνα μετά από 12 ώρες και 26 λεπτά διαβουλεύσεων για την αθώωσή του. Σε δηλώσεις που έκανε ο 64χρονος, σύμφωνα με τη DailyMail, τόνισε πως νιώθει «ευγνώμων».

«Φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να επεξεργαστώ, μετά από αυτό που μόλις συνέβη σήμερα. Αλλά θα ήθελα να πω ότι είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην επιτροπή των ενόρκων που αφιέρωσε χρόνο για να εξετάσει προσεκτικά όλα τα στοιχεία και όλα τα γεγονότα, προτού λάβει την απόφασή της», δήλωσε.



«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όσους ήταν στο δικαστικό μέγαρο, την ασφάλεια, τον Έβαν Λόβενσταϊν κι όλους εκείνους που μας φρόντιζαν κάθε μέρα. Τη νομική μου ομάδα που ήταν εδώ καθημερινά για εμένα», συμπλήρωσε.


Νωρίτερα, ο ηθοποιός χαμογελούσε και συνομιλούσε με τους φρουρούς ασφαλείας, αλλά μόλις στάθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου για να ακούσει την ανάγνωση της ετυμηγορίας, το πρόσωπό του φαινόταν σκεπτικό.

Κλείσιμο
Όταν άκουσε την πρόεδρο των ενόρκων να λέει εννέα φορές «αθώος», ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια αγκάλιασε τον διευθυντή και τη νομική του ομάδα, ακόμα δακρυσμένος, και ευχαρίστησε το προσωπικό του δικαστηρίου. Αυτή ήταν η ετυμηγορία που ήθελε και ήλπιζε.

Εξ' αρχής ο ηθοποιός απέρριπτε τις κατηγορίες. Στη διήμερη απολογία του είχε υποστηρίξει για δύο από τους ενάγοντες πως η επαφή μαζί τους έγινε συναινετικά και για τους άλλους δύο ισχυρίστηκε είτε πως υπήρξε παρεξήγηση προθέσεων είτε ότι η κατηγορία συνιστούσε αποκύημα φαντασίας.


Ειδήσεις σήμερα

Αμερικανίδα που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό του... γελά και χειρονομεί στο δικαστήριο!

Ακραίος καύσωνας και σήμερα - Σχεδόν 8,5 εκατομμύρια κόσμος θα βιώσει θερμοκρασίες πάνω από 41 °C

Αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και ενισχύσεις - Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο του Οικονομικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης