Αθώος για τις εννέα κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και σεξουαλικής επαφής δίχως συναίνεση που αντιμετώπιζε από τέσσερις άνδρες κρίθηκε από τους ενόρκους της δίκης του στο Λονδίνο ο Κέβιν Σπέισι.
Οι ένορκοι έφτασαν στην ομόφωνη απόφαση μετά από 12 ώρες και 26 λεπτά διαβουλεύσεων και μετά από 4,5 εβδομάδες που περιλάμβανε τις καταθέσεις των τεσσάρων εναγόντων και την απολογία του 64χρονου οσκαρικού ηθοποιού.
Ο Κέβιν Σπέισι στάθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου για να ακούσει την ανάγνωση των ετυμηγοριών.
Νωρίτερα χαμογελούσε και συνομιλούσε με τους φρουρούς ασφαλείας, αλλά αυτή ήταν μια πολύ πιο σοβαρή στιγμή.
Με σκεπτικό πρόσωπο άκουσε την πρόεδρο των ενόρκων να λέει εννέα φορές «αθώος». Άρχισε να κλαίει στο εδώλιο καθώς άκουγε τις ετυμηγορίες.
Actor Kevin Spacey in tears as he is cleared of nine sexual offences at London court
Στη συνέχεια αγκάλιασε τον διευθυντή και τη νομική του ομάδα, ακόμα δακρυσμένος, και ευχαρίστησε το προσωπικό του δικαστηρίου. Αυτή ήταν η ετυμηγορία που ήθελε και ήλπιζε.
Εξ αρχής ο ηθοποιός απέρριπτε τις κατηγορίες. Στη διήμερη απολογία του είχε υποστηρίξει για δύο από τους ενάγοντες πως η επαφή μαζί τους έγινε συναινετικά και για τους άλλους δύο ισχυρίστηκε είτε πως υπήρξε παρεξήγηση προθέσεων είτε ότι η κατηγορία συνιστούσε αποκύημα φαντασίας.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.