Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την καριέρα της στο τραγούδι, το παιδί της και την συνεπιμέλεια.
Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε την Τρίτη, 25 Ιουλίου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes».
Ο Τριαντάφυλλος, που είναι ένας εκ των παρουσιαστών, όταν η συζήτηση στράφηκε στο παιδί της Βανέσας Αδαμοπούλου, φάνηκε ότι δεν γνώριζε ότι πατέρας του παιδιού της είναι ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 17:46
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cub741ql2mz5)
«Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς και εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ», ανέφερε η Βανέσα Αδαμοπούλου με τον Τριαντάφυλλο να ρωτάει: «Ρε συ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει και ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;».
«Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος!!! Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;», εξέφρασε με απορία η τραγουδίστρια.
«Αγάπη μου είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε», είπε στο τέλος ο Τριαντάφυλλος.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.