Οι φωτιές που ξέσπασαν στην Αττική μετρούν ήδη σημαντικές απώλειες. Οι προσπάθειες πολλών ανθρώπων που έσωσαν ζώα και περιουσίες, καταγράφηκαν και συγκλόνισαν το διαδίκτυο.
Μεταξύ των περιοχών που κινδύνευσαν, είναι και ο Δήμος Μάνδρας, όπου η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας, διατηρούν το δικό τους κτήμα με άλογα. Όταν ο δικηγόρος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, κατευθύνθηκε προς το κτήμα για να σώσει τα ζώα.
Στο κλιπ που μοιράστηκε στο Instagram, εμφανίζεται ο ίδιος να προσπαθεί να οδηγήσει 5 άλογα σε ένα πιο ασφαλέςμέρος, ενώ την ίδια ώρα από πίσω του υπάρχει ένα πορτοκαλί σύννεφο από το πύρινο μέτωπο.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.