Στο «σφυρί» ρούχα και αξεσουάρ της Νάνας Μούσχουρη για το ίδρυμα της Μπριζίτ Μακρόν

Στο «σφυρί» ρούχα και αξεσουάρ της Νάνας Μούσχουρη για το ίδρυμα της Μπριζίτ Μακρόν

Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν χθες για να ελέγξουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της έκθεσης

mosxouri_-_bridgit
Στο "σφυρί" ρούχα και αξεσουάρ της θρυλικής ερμηνεύτριας Νάνας Μούσχουρη υπέρ των σκοπών του ιδρύματος της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της θρυλικής ερμηνεύτριας Νάνας Μούσχουρη εκτίθενται στην διάσημη γκαλερί Sabine Bayasli του Παρισιού για καλό σκοπό καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Νοσοκομείου (Fondation des Hôpitaux) πρόεδρος του οποίου είναι η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Μπριζίτ Μακρόν.

Οι δυο σημαντικές γυναίκες συναντήθηκαν χθες προκειμένου να ελέγξουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της έκθεσης που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου.
nana_mousxouri
Κλείσιμο

Η απόφαση την Ελληνίδας σταρ να βγάλει προς πώληση 400 προσωπικά της αντικείμενα από την εποχή που μεσουρανούσε στην παγκόσμια μουσική σκηνή δεν ήταν τυχαία καθώς προέκυψε όπως αποκάλυψε μετά την περιπέτεια που βίωσε το 2021 όταν νόσησε από κορωνοϊο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες στην εντατική του νοσοκομείου με διπλή πνευμονία. Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα η ερμηνεύτρια είχε το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο την συγκίνησε με την αφοσίωση και την υποστήριξη που της έδειξε ώστε να ξεπεράσει όλες τις δύσκολες στιγμές και να βγει νικήτρια από την μάχη. Έτσι με αφορμή την περιπέτεια της η Νάνα Μούσχουρη θέλησε να στηρίξει το έργο τους προσφέροντας τα έσοδα από τις πωλήσεις των προσωπικών της αντικειμένων στο ίδρυμα Νοσοκομείων προκειμένου να μπορεί μελλοντικά να χρηματοδοτήσει νέες δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών, των φροντιστών και των νοσηλευτών.



Ανάμεσα στα εκατοντάδες ρούχα και αξεσουάρ υπάρχουν και υπογραφές μεγάλων σχεδιαστών μόδας που την έντυσαν με haute couture δημιουργίες όπως των Jean-Paul Gauthier, Peer Spook και του ενδυματολόγου Mine Vergès. 

Η πώληση θα πραγματοποιηθεί στη Galerie Sabine Bayasli τη Δευτέρα 19 Ιουνίου από τις έντεκα το πρωί έως τη μια το μεσημέρι και θα συνεχιστεί από τις δυο μέχρι το απόγευμα. Θα είναι δυνατή και η απευθείας υποβολή προσφορών μέσω διαδικτύου στην πλατφόρμα www.interencheres.com.

Το κέρδος από αυτή την πώληση θα επιτρέψει επομένως στο Ίδρυμα Νοσοκομείων να μπορεί να χρηματοδοτήσει νέες δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών, των φροντιστών και των φροντιστών στο νοσοκομείο.
nana_mousxouri__1_

Κατά την συνάντηση τους η πρόεδρος του Ιδρύματος Μπριζίτ Μακρόν ανέφερε για την Ελληνίδα ερμηνεύτρια :

«Με συγκίνηση χαιρετίζω τη γενναιόδωρη πρόταση της Νάνας Μούσχουρη. Πραγματικά με συγκινεί ιδιαίτερα η δέσμευσή της και η ευαισθησία της για την υπόθεση που υπερασπίζομαι καθημερινά μέσω του Ιδρύματος Νοσοκομείου, ως Πρόεδρος. Ευχαριστώ λοιπόν ειλικρινά και θερμά τη Νανά για την πολύτιμη υποστήριξή της!».

Από την άλλη η Νάνα Μούσχουρη ανέφερε συγκινημένη :

«Όταν συνάντησα την Μπριζίτ Μακρόν, για την οποία τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό, προσφέρθηκα να οργανώσω μια δημοπρασία προς όφελος του Ιδρύματος Νοσοκομείου. […] Είμαι πολύ χαρούμενη που τα φορέματά μου από το παρελθόν μπορούν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο μέλλον, υπό το σημάδι της ελπίδας».

Δείτε μερικά κομμάτια από την συλλογή
mousxouri_6
mousxouri_5
mousxouri_4
mousxouri_3
mousxouri_2
mosxouri_1



Φωτογραφίες από τη συλλογή: svvruellan.com

Ειδήσεις σήμερα:

Eπιστροφή Μητσοτάκη στις περιοδείες με «αέρα νίκης» από τις δημοσκοπήσεις

Σβήνουν οι ελπίδες για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου - Διεθνείς έρευνες για το κύκλωμα δουλεμπορίας

Drones και ειδικά σκυλιά «χτενίζουν» τη Κω για την 27χρονη - Ίχνη πάλης σε έναν από τους αλλοδαπούς
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης