Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε ο ρόλος του στην κωμωδία του Χάρη Ρώμα.
«Ήμουν 12 ετών στην πρώτη μου συμμετοχή στο "Καφέ της Χαράς". Γνώρισα τυχαία σε ένα θέατρο τον Χάρη Ρώμα. Καθόταν δίπλα μου και μου είπε να πάω να κάνω οντισιόν. Ήμασταν κάποια παιδάκια και τελικά, με πήρανε. Τότε, πρέπει να έπαιρνα γύρω στα 800 ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crrao006gsc9)
Όσο για την επιστροφή της σειράς, μετά από αρκετά χρόνια, δήλωσε πως ενθουσιάστηκε όταν ο Χάρης Ρώμας του έκανε ξανά πρόταση για να υποδυθεί τον «Μανωλάκη».
«Ήταν υπέροχα. Με πέτυχε σε μια φάση που τελείωνα τη σχολή και όταν τελειώνεις, σκέφτεσαι "τι θα κάνω μετά;". Είχα κλείσει βέβαια, σε ένα θέατρο, αλλά με είχε πιάσει ανασφάλεια και με πήρε ο Χάρης να μου πει για το Καφέ της Χαράς, δύο μήνες πριν δώσω εξετάσεις. Ήρθε ως απο μηχανής θεός για ακόμα μια φορά. Νομίζω ότι πρέπει να χόρευα στον δρόμο, ήμουν πολύ χαρούμενος», είπε κλείνοντας.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.