Ο «Μανωλάκης» του «Καφέ της Χαράς» θέλει να παίξει στην Επίδαυρο

Ο «Μανωλάκης» του «Καφέ της Χαράς» θέλει να παίξει στην Επίδαυρο

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού Πάρη Σκαρτσολιά 

skartsolias1602-682x384
Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο νεαρός ηθοποιός που γνωρίσαμε σαν Μανωλάκη στο «Καφέ της Χαράς», επέστρεψε τη φετινή χρονιά ως Μάνος στο νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά. Ο Πάρης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε για την επιτυχία της σειράς αλλά και τα σχέδια του για το μέλλον. 


«Με το πέρασμα των χρόνων αρχίζει και αυξάνεται, από τον κόσμο που με συναντά στον δρόμο, το πραγματικό όνομα και βέβαια με χαροποιεί αυτό. Το Μανωλάκης, όμως, υπάρχει και είναι κάτι που χάραξε την πορεία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Θέλω να κάνω Επίδαυρο, θέλω να κάνω δύσκολα έργα, θέλω να κάνω πράγματα τα οποία θα με πάνε παρακάτω και συνειδητοποίησα εκ των υστέρων – αφού έκανα τη σχολή – ότι δεν θα μπορούσα να τα κάνω μόνο με το ταλέντο” πρόσθεσε σχετικά με τα σχέδια που κάνει για το επαγγελματικό του μέλλον.


Για ποιο λόγο, ωστόσο, ο Πάρης Σκαρτσολιάς θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα έπειτα από το πρώτο Καφέ της Χαράς; «Επειδή κλήθηκα να κάνω επαγγελματικά κάποια πράγματα σε μια νεαρή ηλικία, μαζί με το σχολείο, τα οποία μου στέρησαν κάποια πράγματα από την παιδική λογική ανάπτυξη. Όπως το να παίζεις απλά μπάλα με τους φίλους στην πλατεία».


Όταν ο Χάρης Ρώμας τον ενημέρωσε για τη σκέψη να επιστρέψει με νέο κύκλο η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, ο Πάρης Σκαρτσολιάς πρόδωσε πως «πέταξα από την χαρά μου! Ήμουν στον δρόμο και οριακά χοροπηδούσα! Ο Χάρης έχει ένα φοβερό ταλέντο να έρχεται πάντα σαν φύλακας άγγελος εκεί που δεν το περιμένεις. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά, σε όλα» δήλωσε με χαμόγελο ο νεαρός πρωταγωνιστής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης