Γιαγκούση για  Μπουγά-Θεοδωρίδου: «Καταλαβαίνω τη Νατάσα αλλά τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς»

Γιαγκούση για  Μπουγά-Θεοδωρίδου: «Καταλαβαίνω τη Νατάσα αλλά τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς»

Η τραγουδίστρια σχολίασε τη διαφήμιση, που ο Τάσος Μπουγάς τα «βάζει» με τους vegan με τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίφου

giagkousi_theodoridou378
Η viral πασχαλινή διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά και τα «πυρά» κατά των vegan, έχει γίνει θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ στο προσκήνιο έχει βρεθεί και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Τάσος Μπουγάς τραγουδά κατά των vegan στους ρυθμούς της γνωστής επιτυχίας της τραγουδίστριας «Φεγγάρι μου». Η Νατάσα Θεδωρίδου έχει εκφράσει τη στενοχώρια της για τη χρήση του κομματιού, τα δικαιώματα του οποίου παραχώρησε στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για τη διαφήμιση, ο Γιώργος Θεοφάνους, ως αρμόδιος για αυτή τη διαδικασία.

Η Λίτσα Γιαγκούση σχολίασε τα παραπάνω στην κάμερα του «Open Weekend», λέγοντας: «Συμμερίζομαι τη Νατάσα, την καταλαβαίνω εν μέρει. Από την άλλη, τα τραγούδια είναι των δημιουργών και μπορούν να τα κάνουν ό,τι θέλουν. Κι εγώ μπορεί να στεναχωριόμουν εάν ήμουν στη θέση της και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crg5qwzju761)

«Είναι δικαίωμα του κυρίου Θεοφάνους να δώσει το τραγούδι. Εγώ κολλάω στην αισθητική της διαφήμισης, ήταν εξαιρετικά κακή» είπε με τη σειρά της, η Στεφανία Ρίζου.

«Κι εμένα με ενόχλησε η αισθητική. Θεωρώ ότι ήταν εντελώς αναχρονιστική και σεξιστική, γιατί μέσα σ’ όλα υπάρχει και μία κοπέλα που χορεύει σε έναν στύλο. Από την άλλη, επειδή είμαι vegan χρόνια, αν δεν τη δω τη διαφήμιση με χιούμορ, θα νιώσω θυμό» ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.


«Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω μαζί της» - Οι δηλώσεις Μπουγά
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε για την αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Ο κύριος Θεοφάνους έδωσε την άδεια να το τραγουδήσει ο Μπουγάς. Από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι μηδέν. Δεν έχω καμία δουλειά με τη Θεοδωρίδου, γιατί γενικά για τα τραγούδια σχέση έχουν αυτοί που τα γράφουν» είπε σε δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crdlyddzqjo9)

Η πασχαλινή διαφήμιση που δίχασε
Ο τραγουδιστής εμφανίζεται ως «Πλανητάρχης» στο Φεγγάρι, ενώ παράλληλα τον περικυκλώνουν: ένα κόκκινο αυγό ως διαστημόπλοιο στη Σελήνη, μία χορεύτρια ντυμένη λαγός που κάνει pole dancing, ποτήρια με μπύρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, ψήστες, αρνιά και κοκορέτσια. Σε ρόλο αστροναύτη αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Σελήνη για να ψήσει το αρνί, επειδή έχει «εκδιωχθεί» από τους vegan.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο μοιράζονται σε εκείνους που το βρήκαν πολύ κακή ιδέα και προσβλητικό, αλλά και σε εκείνους που γέλασαν με το χιούμορ του κλιπ.


JUMBO Πάσχα 2023 - Φεγγάρι - Τάσος Μπουγάς.


Χαμός στο Twitter
«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με 'διωξαν απ' τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι' αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας» τραγουδά και το κλιπ ολοκληρώνεται με έναν νεαρό vegan, ο οποίος κρατά μια λαμπάδα μαρούλι.

Η διαφήμιση ξεσήκωσε «κύμα» αντιδράσεων στο διαδίκτυο από vegan και μη.

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετέφερε στο Mega Καλημέρα, ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στενοχωρημένη. «Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το οτιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της» είπε ο δημοσιογράφος χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crcqb94qc7bt)


Διχασμένο το Twitter - «Ό,τι χειρότερο έχω δει» από τη μία και από την άλλη «Ξυδάκι για τους βίγκαν»




Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: «Πολεμικό» το κλίμα για τις υδατοδεξαμενές – Δεκάδες τραυματίες, τρεις σε κρίσιμη κατάσταση

Με 7 κιλά κοκαΐνης συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αττικής

Λαγονήσι: «Πυροβόλησε τα παιδιά χωρίς καν να προηγηθεί λογομαχία» λέει συγγενής του 16χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης