Τάκης Καραγκούνιας: Συγγενής του διαψεύδει ότι η κόρη του δέχεται bullying εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι

Τάκης Καραγκούνιας: Συγγενής του διαψεύδει ότι η κόρη του δέχεται bullying εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις

takis-survivor-23423
Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει δεχτεί αρκετή κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας της έντονης προσωπικότητάς του στο Survivor All Star. Συγγενής του παίκτη του ριάλιτι θέλησε ωστόσο να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα του, αλλά και να διαψεύσει ότι η μικρή του κόρη δέχεται bullying εξαιτίας του μπαμπά της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του Τάκη Καραγκούνια δήλωσε: «Είμαστε πολύ θορυβημένοι με όσα βλέπουμε να γίνονται στο παιχνίδι με τον Τάκη. Για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή χάνει τη ψυχραιμία του και κάποιοι ξέρουν ότι αυτό είναι το αδύναμο σημείο του. Ο κόσμος δε ξέρει πόσο δύσκολα έχει περάσει στη ζωή του ο Τάκης και κάποιες φορές μπορεί να γίνει πολύ οξύθυμος γιατί μες στα χρόνια έχει ζήσει πάρα πολλές κακουχίες και δεν έχει πολλή υπομονή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crfedm51jj4p)

Στη συνέχεια είπε: «Διαβάσαμε στο διαδίκτυο σχόλια και άρθρα ότι στο σχολείο της κόρης του, της κάνουν bullying τα παιδιά λόγω του πατέρα της. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κανείς δεν έχει πει κάτι αρνητικό στη Ραφαηλία. Αντιθέτως τα παιδιά στο σχολείο φωνάζουν συνθήματα υπέρ του. Όμως η μικρή πολλές φορές στενοχωριέται με σχολιασμούς που γίνονται από εκπομπές για τον πατέρα της. O Τάκης είναι ένας βιοπαλαιστής. Βοηθάει αδέσποτα εδώ στο Αίγιο και όσοι τον ξέρουν εδώ μπορούν να μιλήσουν για όλα αυτά. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν μια εικόνα του ότι μισεί τις γυναίκες και τις υποβαθμίζει, αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Αντιθέτως δεν κάνει διαχωρισμούς και τους απευθύνεται όπως απευθύνεται σε έναν άντρα. Ο Τάκης δεν κρύβεται και μιλάει για όλα μπροστά στην κάμερα, ενώ άλλοι καταλαβαίνουμε πως παίζουν το παιχνίδι πίσω από τις κάμερες».

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Ευχές Τσαβούσογλου για την 25η Μαρτίου - «Η Τουρκία τείνει χείρα συνεννόησης» λέει ο Δένδιας στο «ΘΕΜΑ»

Κουάντεν Μπέιλς: Από άγριο θύμα bullying σε ταινία με τον Κρις Χέμσγουορθ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης