Survivor All Star - Τάκης Καραγκούνιας: «Να προσέχουν μερικοί πώς μου συμπεριφέρονται, εκτίθενται»

Survivor All Star - Τάκης Καραγκούνιας: «Να προσέχουν μερικοί πώς μου συμπεριφέρονται, εκτίθενται»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με το ποιον ψηφίζει ο καθένας» ανέφερε ο παίκτης των Μπλε

survivor-all-star__33_
Η κόκκινη ομάδα κέρδισε τα περισσότερα αγωνίσματα στο Survivor All Star, αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι Μπλε να αναγκαστούν να ψηφίσουν πέντε άτομα από την ομάδα τους ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση. Ωστόσο, κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, σχετικά με τον Τάκη Καραγκούνια και την Τζο Μαριδάκη έχουν προκαλέσει εντάσεις στους Κόκκινους. 

Συγκεκριμένα, άλλοι παίκτες κατηγόρησαν τον Τάκη ότι καθοδηγεί την Τζο, αλλά και άλλους συμπαίκτες του να ψηφίσουν συγκεκριμένους παίκτες. 

Στο αποψινό επεισόδιο, μιλώντας στους συμπαίκτες του, ενώ βρίσκονταν στην καλύβα, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με το ποιον ψηφίζει ο καθένας. Αυτό που έκανα σήμερα με τη Τζο ήταν μια τελείως εμπιστευτική συζήτηση. Με ένα κορίτσι που της έχω πει "Τζο, θέλω η κόρη μου να σου μοιάσει. Και να πάει στην κτηνιατρική και να να γίνει σαν και εσένα"», ενώ είπε απευθυνόμενος στη Τζο: «Στο έχω πει ναι ή όχι;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr760ql5zzex)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την Τζο την αγαπώ, τη θαυμάζω και το έχω δείξει και στο '22 πέρυσι που είχαμε παίξει και φέτος, το δείχνω. Λοιπόν, κάποιοι που προσπαθούν να διαβάλουν σχέσεις, είτε για τη Τζο, προσβάλλοντάς τη με αυτόν τον τρόπο, επειδή είπε κάποια πράγματα, είναι λάθος. Εγώ τη Τζο θα τη στηρίζω όσο είναι εδώ, μέχρι κάτω-κάτω. Και παρακαλώ πολύ από εδώ και πέρα, να προσέχουν μερικοί πως μου συμπεριφέρονται, γιατί εκτίθενται».


Ειδήσεις σήμερα:

Συνένοχοι του σταθμάρχη Λάρισας οι δύο συνάδελφοί του και ο επιθεωρητής;

Νέα επίθεση Μπογδάνου στη Λατινοπούλου: «Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός»

Πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μίμης Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης