Ο κύκλος του Survivor φαίνεται πως έχει κλείσει για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού όπως είπε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, ούτε το παρακολουθεί, ούτε και θα ήθελε να βρίσκεται εντός ριάλιτι με όσα διαβάζει να συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο δείχνει να συμβαίνει και με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είναι ακόμη στο παιχνίδι.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, κλήθηκε να κάνει μερικά σχόλια για το All Star παιχνίδι και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη φημολογούμενη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
«Δεν παρακολουθώ το Survivor. Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα sites, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα. Δεν γνωρίζω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbtxzbq12u9)
«Γίνονται πράγματα και λέγονται από ανθρώπους στις εκπομπές, οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε είναι τρελά πράγματα» είπε στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η ίδια τόνισε ότι: «Είμαι στα καλύτερά μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες, έχω πολύ υλικό. Στην Καλιφόρνια ήμουν. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, τράβηξα και όλη την παρέα που ήμασταν εκεί. Νιώθω άβολα και αμήχανα όταν γράφουν για την προσωπική μου ζωή πλέον».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.