Survivor All Star: Ο δεύτερος του τάκου και η αναμέτρηση που κατέληξε σε... πόλεμο - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο δεύτερος του τάκου και η αναμέτρηση που κατέληξε σε... πόλεμο - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα της Νικόλ, τα ερωτικά συμφέροντα, οι αλήθειες που τσούζουν και η μάχη για την 2η ασυλία

Collage_Maker-21-Mar-2023-01-57-AM-2042
Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Κόκκινοι νίκησαν με 10-7 του Μπλε και ισοφάρισαν σε 1-1 τις ασυλίες. Οι Μαχητές αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τον 50χρονο μισθοφόρο όχι για αγωνιστικούς λόγους, παρότι είχε δυο ήττες, την μια από το Σπύρο Μαρτίκα που έγινε και η αιτία... νέου πολέμου (μετά από αυτόν που ειχε ανοίξει μεταξύ Μαρτίκα και Ελευθερίου), αλλά για τις εντάσεις που προκαλεί στην ομάδα.

Σε αντίθεση με την 10η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, οπού οι Μπλε γνώρισαν τρεις ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Τζο Μαριδάκη, η 11η εβδομάδα ξεκίνησε καλά για τους Μαχητές, καθώς νίκησαν τους Κόκκινους με 10-9 στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας με την Νικολέτα Μαυρίδη να βγαίνει για πρώτη φορά στον τάκο.

Η απόφαση των Διάσημων να «μαυρίσουν» τη Μαυρίδη προκάλεσε εύλογες απορίες στους Μπλε, καθώς θεωρούν πως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι καλύτερη αγωνιστικά από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbf68mfh0tt)


Πάντως η Νικόλ περίμενε πως θα είναι υποψήφια, παρότι και η ίδια πιστεύει πως δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας της. Τελικά όπως φαίνεται η μια επιπλέον ψήφος που έκρινε την ψηφοφορία και την έφερε στον τάκο αντί των Σπύρου Μαρτίκα και Ελευθερίας Ελευθερίου που είχαν μια λιγότερη ήρθε από την 33χρονη τραγουδίστρια. «Μια δική μου ψήφος τα άλλαξε όλα», παραδέχθηκε η Ελευθερία, η οποία στο δίλλημα Σπύρος ή Νικόλ επέλεξε την συμπαίκτριά της.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbf8thbxgq1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbf7frko8jl)


Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας φάνηκε να τα έχει με τον Τάκη Καραγκούνια και το ενδιαφέρον του για την Ελευθερία, το οποίο σχολίασε με καυστικό τρόπο.

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο 45χρονος φαρμακοποιός και συνέχισε: «Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbf7zmugmmh)


Οι Μπλε πιστεύουν πως η Νικόλ διαχειρίστηκε πολύ καλά το θέμα της υποψηφιότητας της και εκτίμησαν πως αν χάσουν ακόμα μια ασυλία και βγει η Ελευθερία στον τάκο, τότε θα προκληθούν εντάσεις στους αντιπάλους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbfadlmdqm9)


Στο αγώνισμα για την 2η ασυλία οι Μπλε δεν θα είχαν στη διάθεση τους τον Νικόλα Αγόρου που ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι και οι Κόκκινοι την Ελευθερία Ελευθερίου λόγω μιας ψύξης στο κεφάλι της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbftk269jeh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbfsp3jekwp)


Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και με τους Σάκη, Χαμπέρη, Μάριο και Αφροδίτη προηγήθηκαν με 4-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbfuerpdr9l)


Ο Παναγιώτης έσπασε το σερί και μείωσε σε 4-1, όμως η Νικολέτα έκανε το 5-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbfy5u2gttl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbg3rl2f66p)


Η αντίδραση των Μπλε ήρθε από Βασάλο και Στέλλα που μείωσαν σε 5-3 και ο αγώνας πήρε φωτιά στο «el clasico» του Άγιου Δομινικου μεταξύ Σπύρου και Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbgcv9ed61t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbgdxx89otl)


Νικητής στην κόντρα των «γερόλυκων» αναδείχθηκε ο 45χρονος παίκτης των Κόκκινων, με τον 50χρονο μισθοφόρο της μπλε ομάδας να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος «έφαγε» μια γονατιά κατά τους πανηγυρισμούς του για τη νίκη του συμπαίκτη του. Ο Νίκος θεώρησε πως ο Τάκης το έκανε επίτηδες όταν όμως έγινε αντιληπτό από την ομάδα του και του ζήτησαν τον λόγο εκείνος είπε πως έγινε κατά λάθος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbgkwst53e9)


Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους με το 10άρι να το φέρνει στην ομάδα ο Σάκης Κατσούλης με αντίπαλο τον Τάκη Καραγκούνια, κάνοντας το 10-7 και ισοφαρίζοντας της ασυλίες, στέλνοντας τους Μπλε να βγάλουν κάποιον συμπαίκτη τους στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbhd93sxiih)


Ο Τάκης που βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων συμπαικτών τους όχι μόνο για την ήττα του στο τέλος, αλλά και για την επιλογή του να αγωνιστεί κόντρα στον Σπύρο, ήταν μέσα στα νεύρα και «έκραξε» μέχρι και την «αγαπημένη» του Ελευθερία, η οποία δεν αγωνίστηκε λόγω ψύξης όμως στο τέλος δοκίμαζε το σημάδι της. «Τώρα δεν έχει ψύξη;» αναρωτήθηκε ο 50χρονος μισθοφόρος για την 33χρονη τραγουδίστρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbhpdn9hu89)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbhknjg5tr5)


Ο Σπύρος Μαρτίκας που κατάλαβε αμέσως ότι η ένταση στους Μπλε είχε ανέβει είπε να... βάλει φιτιλιές σε Τάκη Καραγκούνια και Ηλία Γκότση και τα κατάφερε μια χαρά, αφού οι δυο τους έβγαλαν την διαφωνία τους στη φόρα.

«Από πριν έλεγε ότι θέλει να πάρει τον Μαρτίκα», αποκάλυψε ο Γκότσης, με τον Τάκη να του απαντάει πως ήθελε μια φορά να αποφασίσει αυτός ποιον θα επιλέξει να αντιμετωπίσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbhzuo1rc41)


Η κόντρα Τάκη-Γκότση για τα ματσαρίσματα συνεχίστηκε και στην καλύβα των Μπλε, με τον 50χρονο μισθοφόρο να τα έχει με τον συμπαίκτη του που «επιλέγει παίκτες από το δεύτερο ράφι γιατί δεν τολμάει να παίξει με τους καλούς, όπως ο Σάκης και ο Μάριος για τα στατιστικά του», χαρακτηρίζοντας ύπουλη την επίθεση που του έκανε επειδή επέλεξε να αγωνιστεί με τον Μαρτίκα. Οι εντάσεις που προκαλεί στην ομάδα του ο Τάκης έχουν κάνει ορισμένους συμπαίκτες του να τον χαρακτηρίζουν «τοξικό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbi2grgu78h)


Ο «πόλεμος» που άνοιξε μεταξύ Τάκη και Ηλία μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γκότση να αναφέρεται στη συζήτηση που είχαν με τον Καραγκούνια σχετικά με τα ματσαρίσματα κι αν θα έπρεπε ο Τάκης να αγωνιστεί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Θέλω να πω μια ατάκα που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά. Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbjcb91du8x)


Ο Τάκης Καραγκούνιας πέρασε στην αντεπίθεση ανεβάζοντας τους τόνους εναντίον του συμπαίκτη του: «Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο. Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbjh7wwzrdt)


Στην κάλπη αρχικά φάνηκε πως πάλι υποψήφιος θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, καθώς τα 5 πρώτα χαρτιά που άνοιξε ο Γιώργος Λιανός είχαν το όνομά του, όμως ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν τελικά ο «ηττημένος» της ψηφοφορίας, αφού συγκέντρωσε 6 ψήφους των συμπαικτών του με τις άλλες δυο να πηγαίνουν σε Νικόλα Αγόρου και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbjsc41n5wh)


Ο 50χρονος μισθοφόρος δεν είδε με καλό μάτι την απόφαση των συμπαικτών του και εκτόξευσε νέα βέλη προς τον Ηλία Γκότση για τις κινήσεις του και τον κατηγόρησε ευθέως ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά. «Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα» είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Τάκης Καραγκούνιας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbk2r2we595)




Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του


Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης