Βαλαβάνη για Βασάλο και Fipster: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι»

Βαλαβάνη για Βασάλο και Fipster: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι»

«Ταιριάζω πιο πολύ με τον Fipster, o Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα» δήλώσε στο μεταξύ - Δείτε το βίντεο

balabani784898282
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster αποτέλεσαν ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια, με αφορμή τη συμμετοχή τους στο Asia Express.

Οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, με τον YouTuber να ανεβάζει συχνά βίντεο, κάνοντας «ζήλιες» στον Βασάλο που έχει βρει νέους φίλους στον Άγιο Δομίνικο.

Η κάμερα του «Open Weekend» συνάντησε τον Fipster και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πρώην σύντροφο του παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έφτασα μέχρι τον ημιτελικό στο J2US αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση να ξαναμπώ» δήλωσε η επίσης πρώην παίκτρια του Survivor. «Αν πας θέλεις να πάμε μαζί;» της είπε ο φίλος της, Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) και ξέσπασαν σε γέλια.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στο Asia Express και επισήμανε ότι ταιριάζει πιο πολύ με τον Fipster, παρά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqmelnyyx6a1)

«Ταιριάζω πιο πολύ με τον Fipster. Ο Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα, γέλια και τα λοιπά» εξήγησε.

«Εάν πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν ένας συνδυασμός Μαρτίκα, Μπάρτζη και Τριαντάφυλλου. Θα ήμουν τρία σε ένα» σχολίασε με τη σειρά του ο Fipster.

Τέλος, σε ερώτηση για πιθανή τηλεοπτική συνύπαρξη ανάμεσα στους τρεις τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά με χιούμορ: «Όχι. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι. Συγγνώμη».

Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Τον Απρίλιο ξεκινά το μέτρο με τις 120 και 72 δόσεις

Εκτός υπηρεσίας αστυνομικός στις ΗΠΑ πυροβόλησε επίδοξο ληστή: Στο είχα πει ότι θα σε σκοτώσω (βίντεο)

Φαντάρος στην 1η ΜΑΛ ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης