Αντιδράσεις για τις χαμογελαστές φωτογραφίες καλλιτεχνών στην πορεία για τα Τέμπη

Αντιδράσεις για τις χαμογελαστές φωτογραφίες καλλιτεχνών στην πορεία για τα Τέμπη

Οι φωτογραφίες με τους ηθοποιούς να χαμογελούν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας προκάλεσαν αντιδράσεις στα  social media - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

kallitexnes_syntagma_arthro
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με διάφορους ηθοποιούς να χαμογελούν κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, για την τραγωδία στα Τέμπη, προκάλεσαν τις αντιδράσεις του κοινού.

Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρών στη διαδήλωση, όμως ο τρόπος με τον οποίο πόζαραν στις φωτογραφίες, κρίθηκε από την κοινή γνώμη, καθώς έδειχνε όπως λένε κάποιοι «ασέβεια» στη μνήμη των νεκρών από το τραγικό δυστύχημα.



Κλείσιμο


Θέλοντας να δώσει μια απάντηση σε αυτά τα σχόλια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έδωσε επίσης το παρών, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σε αυτή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε: «Σήμερα που φαίνεται πόσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών, προσπαθούν με κιτρινισμό, έντυπα κ διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα social media να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που " χαμογελάμε" ή και "γελάμε" όπως λένε. Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο! Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμενος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνώντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους.. Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε! Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε ετσι...Εσείς ασχοληθείτε με το πενθόμετρο , την λάσπη και την κακία σας».

Δείτε την ανάρτησή του:

mpimpilass


Δείτε μερικά tweets:









Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα χρόνου νέες ποινικές διώξεις για τα Τέμπη - Οι μηχανοδηγοί δεν εμπιστεύονταν τον σταθμάρχη Λάρισας

Μέτρα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης

Survivor All Star: «Πόλεμος» Μαρτίκα-Ελευθερίου, την έπιασε να κρυφακούει και την έβγαλε στη… σέντρα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης