Στο επεισόδιο της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου, ο πρώτος ήταν αποκαλυπτικός για τον δεύτερο. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Βασάλος είπε για τον Παλαίστρο Χάρο πολλά, ενώ εξέφρασε και την ανάγκη του να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο συμπαίκτης του, εναποθέτοντας τις ελπίδες του στο κοινό.
Αναλυτικά, είπε: «Δεν βρίσκω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι στο Survivor ή αν είναι στο σπίτι του και πίνει καφέ με έναν φίλο του. Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω το κοινό να κάνει αυτό που πρέπει, εγώ δεν τον αντέχω άλλο. Το λέω πολύ αντικειμενικά.
Δεν κάνει τίποτα σωστό, τα κάνει όλα λάθος. Ή θα πετά νερά μέσα στην καλύβα από την οροφή ή θα ρίχνει κάτι καρύδες μπροστά μας και θα μαζεύονται μύγες ή θα αφοδεύει δίπλα από την καλύβα και θα βρωμά μην πω τι… Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με το Survivor και τον Σώζωνα».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.