Η Λίτσα Γιαγκούση έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα βήματά της στη μουσική σκηνή, την κακή συμπεριφορά που είχε αντιμετωπίσει από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, αλλά και τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και συγκεκριμένα, στα πρώτα της βήμα στον χώρο της μουσικής.
«Από το ξεκίνημα μου στο τραγούδι είχα προβλήματα, έλεγα 5 τραγούδια κι έκλεινε η φωνή μου, γιατί δεν είχα διάφραγμα. Είχα πάθει κρίση λαβύρινθου, κόντεψα να πεθάνω. Άρχισαν να γυρίζουν όλα, είχα εμετούς και τελικά, πήγα στο νοσοκομείο. Τραγουδούσα με κλειστά τα μάτια κι όπως τα ανοίγω, βλέπω ένα τραπέζι να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα πίσω, αλλιώς θα με σκότωνε. Μια γαρδένια με συρματάκι με χτύπησε στο μάτι και ξαφνικά, πλημμύρισα στο αίμα», δήλωσε για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει επί σκηνής.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq660gkhaq3t)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε επιχειρηματία, ο οποίος διηύθηνε νυχτερινό κέντρο και περιέγραψε την συμπεριφορά του, η οποία ήταν άκρως προσβλητική.
«Σε πρόβα που ήταν γεμάτο το μαγαζί, ήρθε ο επιχειρηματίας, κάθεται και έχει ένα γκαρσονάκι να του καθαρίζει τα παπούτσια. Έπαθα την πλάκα μου. Περνάει καμιά ωρίτσα και έρχεται με ύφος και μου λέει "κυρία Γιαγκούση θέλετε κάτι;" και του λέω "ένα φραπέ με γάλα γλυκό, ευχαριστώ". Μου λέει "κυρία Γιαγκούση, δεν είμαι σερβιτόρος» και του λέω "α, συγγνώμη, επειδή με ρωτήσατε αν θέλω κάτι". Του το κράταγα», περιέγραψε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο υπήρξε στο παρελθόν, παντρεμένη και μίλησε για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.
«Τυχαία, είδα τον Χρήστο Δάντη μετά από 10 χρόνια. Ήμουν σε μια κολλητή μου στο μπαλκόνι και πέρασε από κάτω ο Χρήστος. Σταμάτησε, κόρναρε, με είδε, ανέβηκε πάνω και τα είπαμε. Δεν μιλούσαμε, τώρα μιλάμε και στο τηλέφωνο. Έχω γνωρίσει την Ασημίνα, μια χαρά κορίτσι είναι. Γλυκύτατο», είπε κλείνοντας.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.