Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου και αναφέρθηκε στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη που έρχεται τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.
«Χρειάστηκε να είμαι δίπλα στη Λένα Δροσάκη και να τη στηρίξω σε όλη αυτή τη διαδικασία. Η Λένα δεν είχε όλη αυτή την εμπειρία που είχα εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι που παρακολουθούν τη δίκη, να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Ήταν μάρτυρας και ο μάρτυρας απαγορεύεται να παρακολουθήσει τη δίκη για την οποία θα καταθέσει. Όποτε, ό,τι και να σου μεταφέρουν ως κλίμα, ως σχόλιο, δεν είναι το ίδιο πράγμα» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpky806r2dep)
Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε: «Η κατάθεσή της ήταν συγκλονιστική ούτως ή άλλως, όπως και οι άλλες καταθέσεις. Συναισθηματικά ήταν φορτισμένη, και όταν έφτανε σε αυτόν τον διάδρομο για να καταθέσει ήταν σαν να έμπαινε σε ένα «λουσμένο φως», όπως είπε η ίδια, σαν να έφευγε από το σκοτάδι και να πήγαινε στο φως, στην αρχή της κατάθεσης».
Για το εάν θα παραβρεθούν στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ανέφερε πως «από την στιγμή που δεν είναι κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει. Θα είμαστε παρόντες. Έχει τελειώσει η κατάθεσή της και μπορεί να παρακολουθήσει. Σαφώς και περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει ο Φιλιππίδης, είναι η πιο σημαντική κατάθεση γιατί οδηγείται η δίκη στο τέλος. Εμείς ακούμε τους δικηγόρους και άλλο αυτό που ακούγεται και μεταφέρεται, άλλο αυτό που συμβαίνει μέσα στη δίκη». Ειδήσεις σήμερα:
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.