Βασίλης Τόπαλος: «Έπεσε πολύ ξύλο στο σπάρινγκ» κατέθεσε στην αστυνομία αυτόπτης μάρτυρας

Βασίλης Τόπαλος: «Έπεσε πολύ ξύλο στο σπάρινγκ» κατέθεσε στην αστυνομία αυτόπτης μάρτυρας

Ο άτυχος 16χρονος Βασίλης Τόπαλος φέρεται να «έβαλε γάντια» με επτά αθλητές, ανάμεσα τους και ο Γεωργιανός πυγμάχος με την εμπειρία των 200 αγώνων

topalos-vasilis-
Εντείνονται οι έρευνες των αρχών για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση με τον άδικο θάνατο του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου που συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Οι έρευνες εστιάζονται στα πρόσωπα που το πρωινό της 16ης Δεκεμβρίου βρισκόντουσαν στο γυμναστήριο του Νίκου Γιδάκου στον Ταύρο και ήταν αυτόπτες μάρτυρες των όσων διαδραματίστηκαν πάνω στο ρινγκ μέχρι τη στιγμή που ο άτυχος Βασίλης εγκατέλειψε για να πάρει ανάσες, όντας καταπονημένος από τα συνεχή σπάρινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 16χρονος «έβαλε γάντια» με επτά συναθλητές του, ανάμεσα τους και ο 25χρονος Γεωργιανός μποξέρ με τους 200 αγώνες στο ενεργητικό του. Μάλιστα μάρτυρες έχουν καταθέσει στην αστυνομία ότι οι πυγμάχοι αντάλλαξαν δυνατά χτυπήματα μεταξύ τους. «Έγινε σπάρινγκ και ο μικρός δέχθηκε πολλές γροθιές» φέρεται να κατέθεσε ένας εξ αυτών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας που διεξάγουν τις έρευνες με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών διαπίστωσαν κατά την επιτόπια αυτοψία στο γυμναστήριο ότι δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό.

Ελήφθησαν ένορκες καταθέσεις από γιατρούς, από παρευρισκόμενους στο συγκεκριμένο γυμναστήριο καθώς και από πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του θανόντος. Ψύχραιμος ο πατέρας του αθλητή, Δημήτρης Τόπαλος, κατέθεσε στην αστυνομία πως ήταν ατύχημα και πως ήταν «η κακιά στιγμή», όπως είχε δηλώσει και στο protothema.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η γιαγιά του 16χρονου είχε δηλώσει με τη σειρά της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ότι «εμείς μάθαμε ότι έγινε σπάρινγκ, πως τον βάλανε με έναν 20χρονο κάπου στα 70 κιλά και το δικό μας παιδί ήταν 60 κιλά και 16 ετών».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεοφάνια με θερμοκρασίες Πάσχα - Έρχονται πτώση θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια

Πού στοχεύει η «καταιγίδα» βρετανικών δημοσιευμάτων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού Μητσοτάκη στη Γαύδο για τα Θεοφάνια - Η ΝΔ «χτυπάει» 3 νομούς στην Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης