Η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε σε δύσκολη θέση, μετά την ερώτηση που απηύθυνε ρεπόρτερ της εκπομπής της στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.
Η ερώτηση αυτή αφορούσε τη συμπεριφορά της Φωτεινής Δάρρα στο J2US και την πεποίθησή της ότι θα ήταν εκείνη και ο Πάνος Τριανταφύλλου που θα κέρδιζαν τον διαγωνισμό.
«Μήπως η Φωτεινή ήταν σίγουρη ότι θα νικήσει επειδή ο Πάνος έχει αυτή την ιδιαιτερότητα;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.
Λίγο αφού προβλήθηκε το βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξέφρασε την ενόχλησή της, λέγοντας: «Ξέρετε πόσο στηρίζω την ομάδα μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θλίβομαι πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος μας, που κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόλογη. Απαράδεκτη ερώτηση. Ντρέπομαι. Πραγματικά, ντρέπομαι. Επειδή είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα, δε ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα πίστευε ότι θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Καμία ιδιαιτερότητα δεν έχει ο Πάνος. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αυτό που θέλουν, και θα το πω με αγάπη και στους τηλεθεατές και στη δημοσιογράφο και σε όλους εδώ, είναι να τους αντιμετωπίζουμε ως ίσους.
Το να γίνει μια τέτοια ερώτηση με θλίβει και ζητάω συγγνώμη εγώ προσωπικά που έγινε από τη δημοσιογράφο μας… Θα το πάρω πάνω μου. Αναγκαστικά θα το πάρω πάνω μου. Δεν προλαβαίνω να βλέπω όλα τα βίντεο στο μοντάζ, συγγνώμη».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.