J2US: O Ιωάννης Μελισσανίδης αφιέρωσε την εμφάνισή του στα αγόρια που αυτοκτόνησαν στην Αρμενία

J2US: O Ιωάννης Μελισσανίδης αφιέρωσε την εμφάνισή του στα αγόρια που αυτοκτόνησαν στην Αρμενία

«Θέλαμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα γιατί είμαστε όλοι μας μοναδικοί, είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για μένα δεν υπάρχει μειονότητα», είπε ο ο χρυσός Ολυμπιονίκης

Ioannidis_Melissanidis
Ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και παρουσίασαν ακόμα ένα ιδιαίτερο και ανατρεπτικό σόου. Αμέσως μετά την προσπάθεια τους, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα και συγκίνησε την κριτική επιτροπή και τον παρουσιαστή.

«Αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση στα παιδιά που πριν από ακριβώς έναν μήνα στην Αρμενία, δύο νέα αγόρια δεκαπέντε χρονών, αυτοκτόνησαν από την γέφυρα. Όπως και ο Τσαϊκόφσκι επίσημα πέθανε αλλά ουσιαστικά τον αυτοκτόνησαν γιατί άλλα ήθελε και κάτι άλλο αγαπούσε. Δημιούργησε το αριστούργημα, την «Λίμνη των κύκνων» και ο μαύρος και ο λευκός κύκνος είναι ετεροφυλόφιλα, ομοφυλόφιλα, αμφιφυλόφιλα ζώα. Μάλιστα, είναι μονογαμικά και είναι βαθιά στην πίστη προς το ταίρι τους», είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης για να συνεχίσει:

«Όταν πεθάνει ή χάσουν το ταίρι τους, τα περισσότερα αυτοκτονούν. Δηλαδή πνίγονται από την μελαγχολία που έχουν και είναι συγκλονιστικό αυτό. Θέλαμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα γιατί είμαστε όλοι μας μοναδικοί, είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για μένα δεν υπάρχει μειονότητα».

«Θα συμπληρώσω σε αυτό που λέει ο Ιωάννης πως βρήκα ότι είμαι κύκνος» συμπλήρωσε, αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-comgbexw79qp)


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Χειμωνιάτικο το σκηνικό από σήμερα σε όλη τη χώρα - Κρύο και χιόνια

Μουντιάλ 2022: Η τιτανομαχία Ισπανίας-Γερμανίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης ημέρας


Μουντιάλ 2022: Αποθέωση στις εξέδρες, «πάρτι» στα αποδυτήρια για την Αργεντινή μετά τη νίκη επί του Μεξικού - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης