Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά δήλωσε για την πατρότητα: «Το να είσαι πατέρας είναι δύσκολο για τις ευθύνες που οφείλεις ηθικά μέσα σου να δώσεις στο παιδί σου».
«Παίρνοντας διαζύγιο, αυτό γίνεται πιο δύσκολο. Ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω με θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο είναι ελάχιστος και δεν είναι επιλογή μου», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnkrcaxhb0zl)
Όπως ανέφερε αργότερα, ένας πατέρας μόνος του αναγκαστικά αναλάμβάνει και τον ρόλο της μητέρας. «Όταν είσαι μόνος σου, αναγκαστικά γίνεσαι και μητέρα. Αν είστε στο ίδιο σπίτι, μοιράζονται οι ευθύνες», είπε.
«Δεν θέλω να του στερήσω στιγμές και φέρω τύψεις που δουλεύω 15 ώρες τη βδομάδα», παραδέχεται.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnkrk6028ma1)
Αναφορικά με τη συνεπιμέλεια που έχει συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του, δήλωσε: «Δεν έχω κινηθεί νομικά για την συνεπιμέλεια. Ήρθε και έντυσε με την απόφαση που είχα πάρει ήδη. Δεν ήξερα από νόμους και τέτοια. Εμείς είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Είχα και συνεχίζω να έχω υγιή σχέση με την πρώην σύζυγό μου», δήλωσε.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.