Για τον ρόλο της στον «Σασμό» και τον χαρακτήρα της «Μαρίνας» μίλησε σε νέα της συνέντευξη ηΜαρία Πρωτόπαππα.
Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τη δραματική σειρά του Alpha μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε αρχικά, στα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και την τηλεόραση.
«Άργησα πολύ να κάνω τηλεόραση. Όσο καιρό ήμασταν στο Θέατρο Τέχνης, δεν μας επιτρεπόταν αυτό», δήλωσε.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cnginwjsqly9)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της, τη Μαρίνα και δήλωσε πως όσο κι αν την έχει ταυτίσει ο κόσμος με αυτή τη γυναίκα, εκείνη θεωρεί ότι δεν μοιάζουν καθόλου.
«Δεν μοιάζουμε με τη Μαρίνα. Ούτε στη στάση μας σε κάποια πράγματα. Δεν θα έμενα τόσα χρόνια μόνη μου να μεγαλώνω δύο παιδιά, που δεν είναι πια παιδιά. Ούτε θα άντεχα σε μια κοινωνία, που περιορίζει τόσο πολύ τη γυναίκα», εξηγεί η Μαρία Πρωτόπαππα.
Ωστόσο, τόνισε πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλές γυναίκες στην ίδια μοίρα με τη Μαρίνα. «Υπάρχουν γυναίκες σαν τη Μαρίνα που δεν παίρνουν το θάρρος να προχωρήσουν παρακάτω. Είναι κρίμα», δήλωσε κλείνοντας.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.