Στη Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ματ Ντίλον, για τις ανάγκες της νέας ταινίαςόπου θα πρωταγωνιστήσει.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Πήλιο και συγκεκριμένα στο Τρίκερι και το λιμάνι της Αγίας Κυριακής, ενώ θα συνεχιστούν και στις Κόττες για τους επόμενους δύο μήνες.
Πρόκειται για την ταινία με τίτλο «Haunted Heart», με τον Φερνάντο Τρουέμπα να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο, το οποίο έγραψε μαζί με τον Ράιλεντ Γκραντ.
Στο «Haunted Heart» μαζί με τον Ντίλον συμπρωταγωνιστούν και οι Αίντα Φολτς και Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο.
Το Newspaper.gr δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το σημείο των γυρισμάτων στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το TheNewspaper.gr
Το «Haunted Heart»
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το «Haunted Heart» θα είναι ένα θρίλερ, που ακολουθεί την Άλεξ, η οποία πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο ως σερβιτόρα. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε γρήγορα την καρδιά του Ενρίκο, ερωτεύεται τον διευθυντή εστιατορίου Μαξ, αλλά ο Ενρίκο αρχίζει να ανακαλύπτει ανησυχητικές ενδείξεις για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Ειδήσεις σήμερα:
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.