Δημήτρης Λάλος: «Από επιλογή δεν δουλεύαμε με τη σύζυγό μου»
«Είναι σημαντικό να έχεις τόσα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπό σου» ανέφερε ο ηθοποιός για την Έλενα Μαυρίδου
Ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος αγαπήθηκε ιδάιτερα από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ότι αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα με στωικότητα. Ο ηθοποιός μέσα από την τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τη δουλειά του, τη σύζυγό του, αλλά και για το κίνημα #metoo.
«Το επάγγελμα μου είναι να είμαι ηθοποιός, εάν έρθει μέσα από αυτό και η αναγνωρισιμότητα, όλα είναι καλοδεχούμενα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.
Μεταξύ άλλων ίδιος δήλωσε αυτοδίδακτος στο κομμάτι της υποκριτικής: «Μαθήτευσα δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, η δουλειά ήταν η σχολή».
Ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, με την οποία φέτος θα βρίσκονται στο θέατρο «Χώρος», στην παράσταση «Άλκηστις» του Ευριπίδη: «Από επιλογή δεν δουλεύαμε με τη σύζυγο, αλλά οι συνθήκες ωρίμασαν για να το ξανακάνουμε. Είναι σημαντικό να έχεις τόσα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπό σου».
Όσον αφορά στο κίνημα #metoo, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Το θέατρο δείχνει το φως και το πώς πρέπει να πράξουμε, καμία ανοχή σε όποιον εκμεταλλεύεται τη θέση του και την εξουσία του».
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.