Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πριν από μερικές μέρες παντρεύτηκαν με μια τελετή υπερπαραγωγή. Το νεόνυμφο ζευγάρι ήδη έχει ξεκινήσει τον μήνα του μέλιτος και βρίσκεται στον Μαυρίκιο.
Χθες το απόγευμα μέσα από τα social media δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες τους από το ταξίδι. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και έδειξαν μερικά σημεία από το δωμάτιό τους αλλά και το ξενοδοχείο που μένουν.
«Λένε πως ο μήνας του μέλιτος είναι από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής ενός ζευγαριού! Η αλήθεια είναι πως από όταν ήρθαμε στον εξωτικό Μαυρίκιο στην άλλη άκρη του πλανήτη όλα είναι μαγικά! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στη γυναίκα της ζωής μου που ήρθε και τα άλλαξε όλα!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Instagram του
Το ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα επισκεφθεί τις Μαλδίβες και το Ντουμπάι, σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 20 μέρες.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.