Την περασμένη εβδομάδα ο τραγουδιστής παρακολούθησε τη Σύνοδο Κορυφής Vitae στο Βατικανό και γνώρισε τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο και μάλιστα έβγαλε μερικές σέλφιμαζί του.
Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κολομβιανός τραγουδιστής δημοσίευσε τις selfies, μαζί με βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να συνομιλεί με τον Πάπα Φραγκίσκο. Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο J Balvin
Η διήμερη Σύνοδος, που διοργανώθηκε από την οργάνωση Vitae Global Foundation, είχε στόχο να «αξιοποιήσει τις τέχνες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας για να πυροδοτήσει έναν πολιτιστικό μετασχηματισμό που προάγει το κοινό καλό, τις παγκόσμιες αξίες και τη σύμπνοια ανθρώπων».
Η Σύνοδος προσέλκυσε πολλούς διάσημους συμπεριλαμβανομένων των Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αλέσια Κάρα, Αντρέα Μποτσέλι, Μάρκους Μάμφορντ και Ντέιβιντ Ογιελόβο.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.