Η Ελληνοκύπρια Antigoni Buxton περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο. Η μουσικός που έγινε γνωστή από το βρετανικό ριάλιτι «Love Island» και πλέον έχει ξεπεράσει τους 720.000 followers στο Instagram, απόλαυσε τις βουτιές της στο νησί των ανέμων.
H Antigoni Buxton μεγάλωσε στο Λονδίνο, μιλάει όμως πολύ καλά τα ελληνικά, αφού ήταν η πρώτη της γλώσσα. Στο εξωτερικό έχει κυκλοφορήσει αρκετά ποπ κομμάτια, ενώ σε πολλούς στίχους τους υπάρχουν ελληνικές λέξεις και δεν λείπει το μπουζούκι.
Φορώντας ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι, η 26χρονη απαθανατίστηκε σε σκάφος όπου βρισκόταν με την παρέα της.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.