Το ζευγάρι επέλεξε την Ινδονησία, αλλά η καλή τους διάθεση ανατράπηκε όταν αντιλήφθηκαν ότι όλα τα πράγματά τους είχαν χαθεί.
Μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κατερίνα Γερονικολού ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως με το που έφτασαν στην Ινδονησία, έχασαν τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.
«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)» έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.