Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των «Μελισσών» στη Λάρισα κι ενώ ο τραγουδιστής ερμήνευε μια από τις επιτυχίες τους, μια κοπέλα από το κοινό του πέταξε το σουτιέν της.
Αν και ξαφνιάστηκε, ο Χρήστος Μάστορας δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια. Μάλιστα, χαμογέλασε πλατιά και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του, αφήνοντάς το να πέσει κάτω.
Δείτε το βίντεο:
Τα απρόοπτα πάντως, δεν έχουν τελειωμό για τον Χρήστο Μάστορα, αφού σε προηγούμενη συναυλία του συγκροτήματος στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ένας άνδρας από το κοινό πέταξε ένα σακουλάκι με ένα κρουασάν στον τραγουδιστή.
Εκείνος απέδειξε ότι τα αντανακλαστικά του λειτουργούν άψογα, καθώς το έπιασε στον αέρα και αμέσως, χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο στο κοινό. Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral στο TikTok.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.