Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ηΝικολέττα Καρρά και παραδέχθηκε πως «μέσα σε μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα και τίποτα δεν πήγαινε καλά». Η ηθοποιός μίλησε για το γάμο της, το διαζύγιο αλλά και τη πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει πάνω στη θεατρική σκηνή.
«Ο γάμος ήταν ένα πάρτι και αν μου έρθει να το κάνω θα το κάνω, δεν το κυνηγάω κιόλας. Η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου είναι την τελευταία τριετία, λόγω ατυχιών. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Έχω την ψυχολόγο μου που με συμβουλεύει. Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα», είπε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.
Η ηθοποιός πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα με το διαζύγιό μου, έλεγα “γιατί δεν με πήρατε για την παράσταση, τώρα σας έπιασε ο πόνος;”. Είχα παίξει με γαστρεντερίτιδα σε μια παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο, είχα πυρετό 39, στο ενδιάμεσο των παραστάσεων είχα πάει στο Κέντρο Υγείας».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»