Τίτλους τέλους έριξαν στη σχέση τους ηΕύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις.
Τον χωρισμό του ζευγαριού επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα του Ίνο Φάις, Μαρία Καλάβρια.
Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Σεπτέμβριο, ενώ έκτοτε οι δυο τους φρόντιζαν να μη δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media.
Απαντώντας στην ερώτηση ενός ακολούθου της στο Instagram, η Μαρία Καλάβρια δήλωσε πως στεναχωρήθηκε πολύ με την είδηση αυτή και πως εξακολουθεί να αγαπάει πολύ την πρώην σύντροφο του γιου της.
«Εάν στεναχωρήθηκα λέει... Την αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Για να πήραν την απόφαση αυτή, σημαίνει πως το ήθελαν κι οι δύο. Ποτέ δεν ξέρεις, θα πω εγώ. Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να είναι καλά και οι δύο θέλω. Εύη μου, σε αγαπάω», αναφέρει στο βίντεο η Μαρία Καλάβρια.
Η σχέση του ζευγαριού αποκαλύφθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα, με το μοντέλο που έγινε γνωστό από το GNTM να δημοσιεύει τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στο Instagram.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.