Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Άνδρο
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media η Γαία Μερκούρη, παρέα με τον σύντροφό της
Τον καλοκαιρινό ήλιο και τη θάλασσα της Άνδρου απολαμβάνουν οΆγγελος Λάτσιος και η σύντροφός του, Γαία Μερκούρη. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του, ενώ δεν λείπουν οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media.
Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε η Γαία Μερκούρη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφίες της με τον Άγγελο Λάτσιο από μία παραλία της Άνδρου, όπου κάνουν ηλιοθεραπεία μαζί.
Δείτε τις φωτογραφίες
Η Άνδρος αποτελεί αγαπημένο προορισμό τόσο για τον Άγγελο Λάτσιο, όσο και για τη μητέρα του. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει τις δικές της αναρτήσεις από τις αποδράσεις της στο νησί.
Πριν από έναν μήνα μάλιστα, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο νησί με τον γιο της και τη Γαία Μερκούρη. Η ίδια φωτογραφήθηκε μαζί τους, μέσα από το πλοίο και στη συνέχεια δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο Instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί!».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.