Ημίγυμνη με μια ζώνη στον λαιμό βρέθηκε νεκρή η 59χρονη στον Εύοσμο, ήταν στην Ελλάδα για το μνημόσυνο του παιδιού της
Η 59χρονη έμενε στη Γερμανία - Την έψαχνε μία φίλη της που ειδοποίησε τις Αρχές - Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, την γυναίκα που μένει στη Γερμανία, αναζητούσε στενή φίλη της χωρίς να μπορέσει να έχει επικοινωνία μαζί της και για τον λόγο αυτό ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σπίτι της στην οδό Αρριανού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 59χρονη βρέθηκε ημίγυμνη με μια ζώνη τυλιγμένη στον λαιμό της. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Η γυναίκα λέγεται ότι ήρθε Ελλάδα για το μνημόσυνο του παιδιού της ενώ είχε δώσει προκαταβολή για να αγοράσει το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρή.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς