Ένα βίντεο όπου χορεύει και τραγουδάει κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα ανέβασε η Μαντώ.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα και την Κυριακή 29 Μαρτίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο όσο εκείνη ερμηνεύει το «Alleluia» στη σκηνή, η Μαντώ το διασκεδάζει μαζί με τους φίλους της, χορεύοντας και τραγουδώντας στο τραπέζι της.
Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε, αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα, σημειώνοντας: «Δεν ερμηνεύει απλώς... Η σκηνή της ανήκει».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους