Βάνα Μπάρμπα: «Η ομορφιά στην Ελλάδα λειτουργεί ως κατάρα, δεν με έβλεπαν σοβαρά»

Βάνα Μπάρμπα: «Η ομορφιά στην Ελλάδα λειτουργεί ως κατάρα, δεν με έβλεπαν σοβαρά»

Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από την τηλεόραση, τον τίτλο του «sex symbol», αλλά και την εκπομπή που θέλει να πάρει - Δείτε το βίντεο

bana
Για την πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και την εμμονική της θαυμάστρια μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τόνισε πως δεν θέλει να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση.

«Δεν θέλω να γυρίσω ποέ, η ανάγκη μου είναι το σινεμά, συζητάω μια πολύ ωραία πρόταση. Στην τηλεόραση διεκδικώ εκπομπή, έχω προτείνει ήδη μία. Δεν θα έχει μόνο επώνυμους, τι επώνυμους και κουραφέξαλα. Στη μυθοπλασία δεν θα ξαναγυρνούσα. Με εκπομπή ναι, θα έκανα και σκάνδαλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Στην εκπομπή θα ήθελα να έχω μαζί μου τον Βαγγέλη Περρή και τον Αρναούτογλου. Τώρα συζητάω με το κανάλι για την εκπομπή που θέλω», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxelcu51rix)

Όσο για το ελληνικό #metoo, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε πως ευτυχώς, δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. «Δεν υπήρχε η σκληράδα και ο τελματισμός που υπάρχει σήμερα. Όποιος θέλει να μιλήσει για το οτιδήποτε, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ξανά στη γυναίκα που την παρενοχλεί. «Μια γυναίκα με κυνηγούσε και κινήθηκα νομικά, σταμάτησε. Η γυναίκα αυτή είχε καθαρά ερωτικό κόλλημα μαζί μου, νόμιζε ότι είμαστε οικογένεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο 200 φορές την ημέρα και χτυπούσε τα κουδούνι. Σταμάτησα τη δικαστική διαδικασία, όταν με παρακάλεσε να το κάνω και μετά, άρχισε πάλι τα ίδια», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckxe14tqh9a1)

Τέλος, αναφέρθηκε στη φήμη του sex symbol που είχε στο παρελθόν. «Μου έμεινε "προίκα" ο τίτλος του sex symbol. Υπήρξα τυχερή, αλλά δεν το έβλεπα τότε, στεναχωριόμουν κι έλεγα ότι "δεν με βλέπουν σοβαρά". Η ομορφιά στην Ελλάδα λειτουργεί ως κατάρα. Όταν η Αλίκη πήγε στην Επίδαυρο, μόνο πεπονόφλουδες που δεν της έριξαν, τη χλεύασαν», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωση διαγωνιζόμενης που λιποθύμησε στο νερό

Πόθεν έσχες: Δείτε τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών

Mad Video Music Awards 22: Τραυματίστηκε η Κορομηλά, φυγάδευσαν την Παπαρίζου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης