Συνέντευξη παραχώρησε η Μάγδα Τσαγγάνηκαι αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Κιμούλη,όσο και στην πρόταση που της έχει γίνει από συνάδελφό της να συμμετάσχει σε αισθησιακές ταινίες.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, ενώ τόνισε πως θα έπρεπε να είχε προσέξει περισσότερο τις συνεργασίες του.
«Τον Γιώργο Κιμούλη τον θαυμάζω, είχε συνεργαστεί και με τη Ρέα Τουτουντζή. Και λέω τότε, "ο Κιμούλης με την Τουτουντζή;". Έλα Παναγία μου, είναι δυνατόν; Θα έπρεπε να συνεργαστεί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κι άλλες σπουδαίες. Θα του έλεγαν να παίξει με τη Τσαγγάνη και θα έλεγε ¨βρε δεν είσαι καλά που θα παίξω με αυτό το νούμερο". Κατ' αρχήν, ο Γιώργος, καλή του ώρα όπου και να 'ναι, δεν ανέβαζε έργα για εμένα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckwhxvjoj3k1)
Όσο για τις αισθησιακές ταινίες που της είχε προταθεί να παίξει, η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε πως δεν θα το έκανε ποτέ, λόγω της οικογένειάς της.
«Μια φορά, όταν πρωτοβγήκα, ήρθε ένας συνάδελφος και μου λέει ¨Μάγδα μου, κάνουμε αισθησιακές ταινίες με φοιτητές με 38-40 χιλάδες το γύρισμα. Δεν προβάλλονται εδώ, θα πάνε στο εξωτερικό. Του λέω ευχαριστώ πολύ, αλλά το όνομα "Τσαγγάνη" δεν το φέρω μόνο εγώ. Πήγαινε στο δεύτερο γυμνάσιο αρρένων να ρωτήσεις τον πατέρα μου που είναι γυμνασιάρχης. Μου είπε και συγγνώμη στο τέλος», τόνισε η Μάγδα Τσαγγάνη.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.