Οι δύο παίκτες βρίσκονται στην Τοσκάνη της Ιταλίας εκεί όπου μεταφέρθηκε η μάχη για τους τελικούς του ριάλιτι μαγειρικής.
Αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκάλεσαν τους δύο φιναλίστ να ανακαλύψουν μαγειρικά διαμάντια, που κρύβονται στα μικρά χωριά της Τοσκάνης, αλλά και να λάβουν μέρος σε δύο απαιτητικές δοκιμασίες τελικού.
Στην πρώτη τους στάση το γραφικό χωριό Panzano, οι δυο τους είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini. Σειρά είχε η πρώτη μαγειρική δοκιμασία, όπου έλαβε χώρα στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Osteria di Pasignano.
Το ζητούμενο αυτής της δοκιμασίας ήταν ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι.
Αυτή τη δοκιμασία βαθμολόγησε μόνο ο chef του εστιατορίου, ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Matteo Lorenzini.
Οι δύο φιναλίστ πρέπει να έχουν έμπνευση, δημιουργικότητα και άρτια τεχνική εκτέλεση προκειμένου να τα καταφέρουν σε αυτή την τόσο σημαντική μαγειρική αναμέτρηση.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.