Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Δείτε το τρυφερο στιγμιότυπο της ηθοποιού με τη μικρή Έλλη

marilitalampropoylousasmos
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου διανύει μία καλή περίοδο επαγγελματικά, μιας και το κοινό την έχει αποθεώσει για τον ρόλο της Βασιλικής στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός».

Εκτός από ηθοποιός ωστόσο, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι και μητέρα της 12χρονης Έλλης, τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό, Γιάννη Νταλιάνη.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή και την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι λίγες. Παρόλα αυτά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε την ανατροπή και σύστησε στους ακόλουθούς της, την κόρη της Έλλη. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανάρτησε σε ένα Instagram story, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με μαμά και κόρη να ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φακό.

Δείτε τη φωτογραφία

ellintaliani



Τη φωτογραφία ανάρτησε και η Έλλη Νταλιάνη από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

νταλιανηελλη

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η μικρότερη από τις δύο κόρες του ζευγαριού, Έλλη, φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια των γονέων της, αφού έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Στην τηλεοπτική σειρά «Αγάπη παράνομη», η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη μικρή κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά.

agapiparanomi


«Σε αυτά εδώ τα πλατό, εδώ δίπλα, γυριζόταν η σειρά "Ίχνη" και εκεί πρωτοσυναντηθήκαμε με την Μαριλίτα. Είχαμε γνωριστεί σε κάτι πρεμιέρες, αλλά λίγα πράγματα, οπότε ουσιαστικά εκεί γνωριστήκαμε και εκεί ερωτευτήκαμε. Είδαμε πως βλέπουμε τα πράγματα, τα γυρίσματα και τα σενάρια με έναν πολύ κοινό τρόπο. Υπήρξε από την αρχή μια χημεία και μια έλξη», είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή του ο Γιάννης Νταλιάνης σε συνέντευξή του, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μάριν Μιχελιδάκη.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj4vze857ifd)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης