Κλόε Καρντάσιαν: Εξοργισμένη με τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει 12 πλαστικές επεμβάσεις - «Με προσβάλλει»

Κλόε Καρντάσιαν: Εξοργισμένη με τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει 12 πλαστικές επεμβάσεις - «Με προσβάλλει»

Η διάσημη τηλεπερσόνα διέψευσε όσους λένε ότι έχει προχωρήσει σε τόσες επεμβάσεις και αποκάλυψε πως έχει «πειράξει» μόνο τη μύτη της

khloe
Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η Κλόε Καρντάσιαν και εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της για τα σχόλια που ακούει σχετικά με την εικόνα της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα της οικογένειας Καρντάσιαν μίλησε στο podcast της Αμάντα Χιρς «Not Skinny But Not Fat» και αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.


Δεν δίστασε μάλιστα, να εκφράσει την απογοήτευση που νιώθει για την κριτική που έχει δεχτεί.

«Με ενοχλούσε, όταν οι άνθρωποι έλεγαν ότι έχω κάνει 12 πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Έλεγα "Θεέ μου, αυτό είναι τρελό"», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, έχει κάνει μία μόνο επέμβαση στη μύτη της. «Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγήκαν αυτές οι φήμες», ανέφερε.

«Δεν με ενόχλησε απλά, με προσέβαλε. Δεν ξέρω γιατί σκέφτεται έτσι ο κόσμος. Έκανα μία επέμβαση στη μύτη μου και μου αρέσει πολύ. Γιατί να πω ψέματα; Δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος, ας το μάθουν όλοι», εξήγησε η Κλόε Καρντάσιαν.

Αν και δεν θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε άλλες επεμβάσεις στο μέλλον, θεωρεί ότι είναι περιττές στα 37 της χρόνια.

«Ακούγεται μια χαρά για το μέλλον μου. Τώρα όμως, πιστεύω ότι είμαι μια χαρά. Δεν με νοιάζει το ότι ακούγονται όλα αυτά, απλά θέλω να μάθω το γιατί», δήλωσε και πρόσθεσε πως έχει κάνει μόνο «ενέσιμες επεμβάσεις», όπως baby lift. «Δεν έχω κάνει μπότοξ. Το προσπάθησα μια φορά, όμως ο οργανισμός μου δεν αντέδρασε σωστά», είπε.

Κλείσιμο

Οι φήμες δεν την ενοχλούν, όπως λέει, καθώς έχει συνηθίσει να γίνεται αντικείμενο συζήτησης, τόσο η ίδια, όσο και οι αδερφές της.

«Έχω συνηθίσει να μιλούν για την εικόνα μου, να με συγκρίνουν με τις αδερφές μου, να λένε ότι δεν μοιάζουμε. Ω, Θεέ μου.. Έχω βαρεθεί να τα ακούω συνέχεια όλα αυτά», τόνισε αγανακτισμένη η Κλόε.




Ειδήσεις σήμερα:

Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Μίνι καύσωνας από αύριο

Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι το YouTube «κατέβασε» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή

MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η τελική πεντάδα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης