Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη του Νικηφόρου για τον γάμο της με τον Χρήστο Σαντικάι

Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη του Νικηφόρου για τον γάμο της με τον Χρήστο Σαντικάι

«Έχει πλάκα για μένα που ο φίλος μου θα γίνει πατέρας αν και μικρός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής που θα είναι και κουμπάρος του ζευγαριού - Δείτε το βίντεο

narges
Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι από τα νέα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο τραγουδιστής, Νικηφόρος, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμου του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος, ο οποίος θα γίνει κουμπάρος τους, μίλησε στην κάμερα του Mega και αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς.

«Έχει πλάκα για μένα που ο φίλος μου θα γίνει πατέρας αν και μικρός. Όταν θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει και η βάφτιση» αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το φύλο του μωρού.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0ypzo4v5ix)


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Secret, ο Χρηστος Σαντικάι μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και το μωρό που έρχεται, λέγοντας: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι.Έχει δώσει μια θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί. Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα».


Οι δυο τους αγαπούν τα social media και επέλεξαν να ανακοινώσουν με μία κοινή τους ανάρτηση στο Instagram, τον ερχομό του παιδιού τους.



«Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Λάουρα Νάργες ακόμη, πόζαρε για πρώτη φορά, πριν από μερικές ημέρες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα από το δικό της προφίλ στην πλατφόρμα.



Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν για το ΝΑΤΟ στο MSNBC: Δεν είναι ώρα για παζάρια


Μαρία Κοζάκου για το σχόλιο που δέχτηκε ο Καπουτζίδης - «Το συζητήσαμε και είπαμε να βγει να πει αυτό που σκέφτεται»


Φρίκη από τον θάνατο του αστέγου στην Αλεξανδρούπολη - Έψαχνε στα σκουπίδια και πολτοποιήθηκε από ρομποτικό κάδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης