Συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Μεταξόπουλοςκαι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο πώς αντιμετώπισαν το επάγγελμά του τα παιδιά του.
Ο γνωστός χορογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στους γιους του, που είναι 18 και 20 ετών.
«Συζητάμε πολύ μαζί. Με βγάζουν νοκ άουτ από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι εκείνος του πατέρα. Εγώ δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα του παιδιού μου. Υπάρχει πάντα αμφισβήτηση. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνον είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μεταξόπουλος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwu474jroo9)
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, κανένα από τα δύο του παιδιά δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.
«Δυστυχώς, δεν εξέφρασε κανένα από τα δύο παιδιά την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια, αν σκεφτεί κανείς πως στο εξωτερικό, στην ηλικία τους οι περισσότεροι χορευτές είναι έτοιμοι», εξήγησε.
Τέλος, αποκάλυψε το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει τα παιδιά του.
«Πολλές φορές με δούλευαν, με αποκαλούσαν "μπαλαρίνο". Δεν τους αφορά καθόλου η δουλειά μου», κατέληξε ο χορογράφος.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.