Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας, δεν πρόλαβε να γευτεί το μεγάλο έπαθλο, που κέρδισαν οι συμπαίκτες της, το ταξίδι στο Μαϊάμι και επιστρέφει στην Ελλάδα. Για ενάμιση μήνα σχεδόν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, η Τζο Μαριδάκη που επέστρεψε στα social media, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση.
Η ίδια μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, την εμπειρία της από Survivor, με ένα σύντομο αλλά ηχηρό μήνυμα.
«Να είσαι γενναίος άνθρωπος. Να παίρνεις ρίσκα, διότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη! Μην σταματάτε να πιστεύετε στα όνειρά σας και να προσπαθείτε με πάθος γι αυτά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζο Μαριδάκη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;