Στη «Φάρμα» ξεκινάει η εβδομάδα των ημιτελικών

Στη «Φάρμα» ξεκινάει η εβδομάδα των ημιτελικών

Τι θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια του ριάλιτι - Δείτε το τρέιλερ

farma
Η εβδομάδα των ημιτελικών ξεκινά στη «Φάρμα» και ο δρόμος προς τον τελικό θέλει δύναμη και αυτοσυγκέντρωση. Οι 8 παίκτες παίρνουν μια βαθιά ανάσα και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα τους που θα είναι καθοριστικό, γιατί όταν η πόρτα της Φάρμας ανοίξει, 2 από αυτούς θα βρεθούν εκτός.

Ποια θα είναι η τελική 6άδα που θα περάσει στην εβδομάδα των ημιτελικών;

Η Φάρμα - Παρασκευή 08/04 στις 24:30


· Ο Σάκης έρχεται στη ΦΑΡΜΑ για την ψηφοφορίαπου θα αναδείξει τον τελευταίο αρχηγό. Ο αρχηγός θα είναι πανίσχυρος και μαζί με την εκλογή του θα κερδίσει αυτόματα και μια θέση στην εβδομάδα των τελικών.
· Ο αρχηγός θα επιλέξει 2 μονομάχους, μέσα από δύο διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε δύο μονομαχίες. Οι άλλοι 2 μονομάχοι θα προκύψουν μετά από δυο αρνητικές ψηφορίες.
· Η ψηφοφορία εξελίσσεται σε ντέρμπι μεταξύ Μάνου και Βασίλη. Ο Κουτσαβάκης γίνεται ο «πρωταγωνιστής» της διαδικασίας, καθώς με την ψήφο του καθορίζει το ποιος θα είναι ο τελευταίος αρχηγός .
· Ποιον θα επιλέξει ο Κουτσαβάκης; Τον φίλο του από την αρχή του παιχνιδιού ή τον νεόκοπο φίλο του Βασίλη; Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εξέλιξη του παιχνιδιού;
· Η απόφαση του Κουτσαβάκη δημιουργεί εντάσεις και οι συζητήσεις για τις επιλογές του αρχηγού και της ομάδας έχουν ξεκινήσει.
Κλείσιμο
· Ποιον θα επιλέξει για 1ο μονομάχο ο αρχηγός και ποιον θα βάλουν οι παίκτες απέναντί του για την 1η από τις 2 μονομαχίες;
· Ποιος θα κερδίσει την 5η θέση στην 6αδα της εβδομάδας των τελικών ;
· Ο Νεόφυτος θεωρεί ότι ο Κουτσαβάκης έχει παίξει το πιο έξυπνο παιχνίδι στη Φάρμα. Πιστεύει ότι έχει συγκεκριμένη στρατηγική και το δηλώνει πριν από την αρνητική ψηφοφορία. Ο Κουτσαβάκης δείχνει να ενοχλείται από τα λεγόμενα του Νεόφυτου και θέλει να το συζητήσουν, όμως ο Νεόφυτος δεν θέλει να δώσει συνέχεια.
· Οι παίκτες δεν δυσκολεύονται να επιλέξουν τους μονομάχους της 1ης μονομαχίας, όλοι όμως συμφωνούν ότι οι δύσκολες επιλογές θα είναι αυτές για τους 2 επόμενους μονομάχους .
· Ποιον θα επιλέξει ο αρχηγός για μονομάχο και ποιον οι παίκτες για τη 2η συνεχομένη μονομαχία;
· Ποιος θα κερδίσει τη μονομαχία και συγχρόνως την τελευταία θέση στην 6αδα της εβδομάδας των τελικών;

Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Πούτιν θέλει μια νίκη στο Ντονμπάς για την 9η Μαΐου, θα ζήσουμε πολύ δύσκολες σκήνες», λέει ο Μακρόν

Ατάραχος στο εδώλιο ο Αναγνωστόπουλος, δήλωσε έγγαμος και χήρος

H Ferrero εντόπισε την προέλευση της επιδημίας σαλμονέλας στις Kinder

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης