X-Factor: Η συμβουλή του Χρήστου Μάστορα, που πέρασε τη διαγωνιζόμενη στην επόμενη φάση
Η Suzy είχε επιλέξει αρχικά, να διαγωνιστεί με το «Rap God» του Eminem, γεγονός που δεν αποδείχτηκε πολύ καλή ιδέα - Δείτε βίντεο
Αν και λίγοι θα τολμούσαν να ερμηνεύσουν τραγούδι του Eminem στο διαγωνισμό του X-Factor, η Suzy το έκανε.
Παρά το ρίσκο που πήρε όμως, τραγουδώντας το «Rap God» ενώπιον των κριτών, η Suzy δεν κατάφερε να τους εντυπωσιάσει.
Το λαμπερό παρουσιαστικό της όμως, καθώς και η χροιά της έκαναν τονΧρήστο Μάστορα να θέλει να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirbf0gkpfvl)
Την προέτρεψε έτσι, να τραγουδήσει κάτι άλλο. Η διαγωνιζόμενη λοιπόν, ξεκίνησε να τραγουδά ακαπέλα, με τους τέσσερις κριτές να μένουν άφωνοι με τις φωνητικές της ικανότητες.
Η Suzy κατάφερε τελικά, να συγκεντρώσει τέσσερα ναι, με τον Μιχάλη Κουινέληνα της επισημαίνει: «Να τον αγαπάς τον Χρήστο Μάστορα. Να ξέρεις ότι με την παρέμβασή του, μόλις έσωσες πολλά πράγματα. Πολλές φορές ερχόμαστε να δείξουμε πράγματα, αλλά χάνουμε την ουσία. Η βάση όλων είναι η φωνή».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;